Kezdőlap
Programajánló
Utazáshoz hasznos
Akciós ajánlatok
Részletes kereső
Üdülési csekk elfogadók
 
 


Név

Jelszó

 
  
Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája - Szombathely
Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája - mára ismerősen csengő fogalom a Szombathelyen hotelt, szombathelyi szállást kereső, ide érkező vendégek, látogatók, átutazók számára. A 3 csillagos szálloda kertvárosi környezetben, 15 tágas szobával, összesen 35 férőhellyel várja vendégeit. Egyedi tervezésű, légkondicionált szobáink mindegyike zuhanyzós fürdőszobával egészül ki. A szobák színes televízióval, telefonnal, minibárral felszereltek. Internetelérés segíti a modern kor igényeinek kielégítését. A szálloda hangulatos étterme Szombathely és a térség polgárainak egyik legkedveltebb találkozóhelye. Az étterem 50 fős és 25 fős helyiségei házias és magyaros ételek bő választékával, különlegességeivel várja a hozzánk érkezőket. Rendezvénytermünk 200 fő befogadására alkalmas.
Bankkártya elfogadás Buszmegálló a közelben Gyerekágy Gyermekbarát Internet hozzáférés Taxi rendelés Telefon Tilos a kisállat Túrázás TV TV a szobában Üdülési csekk elfogadás Vadászati lehetőség 

ElérhetőségekBeszélt nyelvek:

Kikapcsolódási formák: Városnézés


Cím: 9700 Szombatlely, Halastó u. 2.

Telefonszám(1): 94-510-515

Telefonszám(2): 30-446-5934

Fax: 94-510-516

e-mail:

Weboldal: www.hotel-szombathely.hu


Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája - Szombathely
SzobaszámMegnevezésBrutto ár

Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája - Szombathely

 Érkezés:    Távozás:   

Jelölje ki a lefoglalni kívánt szobá(ka)t!

Megjegyzés a foglaláshoz:


Lefoglalt éjszakák száma:    Összes foglalt fő:    Ár összesen:  Ft    

Információ:
Itt láthatja az adott szállodára vonatkozóan az Ön által kiválasztott időpontok között rendelkezésre álló szabad szobák listáját. A jobb oldalon látható, hogy mely szoba hány férőhelyes, a bal oldali jelölönégyzet segítségével pedig kiválaszthatja a szobát. Amennyiben másik időpontot kíván választani, felül az Érkezés és Távozás mezőkben átállíthatja az intervallumot. A foglalás véglegesítéséhez nyomja meg a bal oldalon alul a FOGLALÁS gombot.

   
 
webdesign, weboldal készítés, média, marketing, arculat, kiadvány, hálózat