Kezdőlap
Programajánló
Utazáshoz hasznos
Akciós ajánlatok
Részletes kereső
Üdülési csekk elfogadók
 

 


Név

Jelszó

 
 
Szálláskereső

Érkezés: Távozás: Személyek száma:
 
Internetes Jogi és Adatvédelmi nyilatkozat
Általános jogi feltételek
Azzal, hogy belép a www.szallasinformacio.hu vagyis a KO-RE-CT Hungary Bt. (továbbiakban: üzemeltető) által üzemeltetett weboldalakra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója honlapunknak. A www.szallasinformacio.hu, oldalon található tartalom, információs oldalak és leírások az üzemeltető szellemi tulajdonát képezik. Előzetes írásos hozzájárulásunk nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása, másolása, vagy átfogalmazás után történő felhasználása, valamint értékesítése, továbbadása. Ezen szabályok különös tekintettel vonatkoznak arra, hogy a fentiek sem az Ön, sem az Ön közvetítésével más természetes, vagy jogi személy kereskedelmi, illetve egyéb jövedelemszerző tevékenységét nem segíthetik elő.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy honlapunk kialakítása és elrendezése a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései szerint külön védelem alatt áll, az sem részben sem egészében nem másolható le. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Ilyen esetekben az üzemeltető követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. A tartalmi adatokat – árak, képek, leírások - a hirdetők bocsátják az üzemeltető rendelkezésére, így azok valódiságáért, hitelességéért az üzemeltető felelősséget nem tud vállalni. sem anyagi, sem erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik. Amennyiben minden gondosságunk ellenére, egy esetleges rendszerhiba vagy rendszertúlterhelés miatt  - akár az üzemeltető, akár a hirdető informatikai eszközeinél - az internetes foglalás meghiúsul, sem az üzemeltető, sem pedig a hirdető semmilyen anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik. A leadott foglalások nem minősülnek foglalásnak mindaddig, míg az visszaigazolásra nem kerülnek a szálloda részéről. Az üzemeltető és a hirdető (saját adminisztrációs felületén) jogot formál arra, hogy a portál oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat és egyéb díjtartalmakat is.

Adatvédelem
A www.szallasinformacio.hu webcímen található honlap üzemeltetője, a KO-RE-CT Hungary Bt. (telephely: 9023. Győr, Kodály Z. u. 43.) ezúton kijelenti, hogy a honlap üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el. A törvény által előírt tájékoztatási kötelezettségnek az alábbiakban teszünk eleget:

A regisztráció során megadott személyes adatok
A regisztráció során  Ön olyan adatokat ad meg számunkra, amelyek az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, (továbbiakban: Avtv.) 2. § 1. pontjában foglalt meghatározás szerint személyes adatoknak minősülnek. Az adatok megadása önkéntes, azok vonatkozásában az adatkezelő az adatok kezelése során adatfeldolgozót nem vesz igénybe.

Az adatkezelés jogalapja
Az adatok kezelésének jogalapja az 1995. évi CXIX. Törvény a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcím adatok kezeléséről (Dmtv.). A regisztráció során felvett adatokat kizárólag hírlevél küldése és szerződéses feladatok teljesítése végett tároljuk és használjuk fel, azokat a törvényben meghatározott esetek (pl. bűncselekmény) kivételével harmadik személy számára nem tesszük hozzáférhetővé, kivéve, ha a szerződéses feladat teljesítéséhez szükséges közlést a szállásadó felé. Ebben az esetben Ön az adatvédelmi elveinket tudomásul véve beleegyezik, hogy az adatkezelő a szállásadó részére a szerződéses feladat teljesítéséhez szükséges adatokat átadja. A szállásadót minden esetben szerződésben szabályozott feltételek kötik, hogy az Ön adatait csak a szerződéses feladat teljesítése érdekében használhatja fel, azt további felhasználás céljából megőrizni, vagy harmadik személynek átadni semmilyen formában sem jogosult. Az adatkezelővel kapcsolatban álló szálláshely adatai honlapunkon minden esetben fel vannak tüntetve.

Az adatok elérhetősége, módosítása, töröltetése
A megrendelés során megadott adatokat a rendszer segítségével - felhasználóként bejelentkezve - Ön bármikor helyesbítheti (kivétel a felhasználónév). A regisztrációt az címen kérve, töröltetheti is. Ugyanitt megtekintheti korábbi foglalásait, illetve saját maga beállíthatja, hogy miről kíván hírlevelet kapni.
 
 
 

keret_sarokkeret_sarok
Információk
keret_sarokkeret_sarok
Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája - mára ismerősen csengő fogalom a Szombathelyen hotelt, szombathelyi szállást kereső, ide érkező vendégek, látogatók, átutazók számára. A 3 csillagos szálloda kertvárosi környezetben, 15 tágas szobával, összesen 35 férőhellyel várja vendégeit. Egyedi tervezésű, légkondicionált szobáink mindegyike zuhanyzós fürdőszobával egészül ki. A szobák színes televízióval, telefonnal, minibárral felszereltek. Internetelérés...
 
 
 
   
 
webdesign, weboldal készítés, média, marketing, arculat, kiadvány, hálózat