Kezdőlap
Programajánló
Utazáshoz hasznos
Akciós ajánlatok
Részletes kereső
Üdülési csekk elfogadók
 

 


Név

Jelszó

 
 
Szálláskereső

Érkezés: Távozás: Személyek száma:
 
Keresés - Foglalás
Foglalni csak regisztráció és bejelentkezés után lehet!

Szálláskeresés:
A szálláskereső modulon válassza ki az időszakot, amelyre foglalni szeretne és állítsa be, hogy hány főnek keres szálláslehetőséget.. A személyek számát ha 0-ra állítja, akkor olyan szállásokra is tud keresni, melyeknek nincs szabad szobájuk az adott időszakra, vagy nem helyeztek fel szobákat az oldalra. Ebben az esetben minden szálláslehetőség megjelenik az oldalon! Azoknál a szálláshelyeknél, ahol a SZOBÁK fül alatt nem találunk információkat, nincs lehetőségünk internetes foglalásra, mert a szállásadó csak egyéb más kommunikációs eszközön keresztüli foglalást tesz lehetővé, és nem azt jelenti, hogy nincs szabad szobája.

Ha a személyek számát 0-nál nagyobbra állítja, akkor az olyan szabad szobával rendelkező szállásokra keres a rendszer, ahol lehetőség van az internetes foglalásra, és egyéb más szállások nem fognak megjelenni az oldalon. Ezzel is kizárva például a teltházas szálláshelyre való foglalás lehetőségét.

Foglalás:
A kiválasztott szálloda INFORMÁCIÓK gombjára kattintva a FOGLALÁS fülön tudja lefoglalni a szobákat. Itt egy listát talál, mely szobatípusonként a szabad szobákat mutatja. Ha például 3 db kétágyas szabad szoba található a kiválasztott időszakban egy adott szállodában, akkor  három egyforma sort fog látni. Ha csak egy szobát szeretne a 3 szabad szobából foglalni, akkor csak egy jelölőnégyzetet jelöljön ki. Ha kiválasztotta a szobákat, megadhat megjegyzést a foglaláshoz, valamint a lap alján láthat egy összesítőt a foglalásról. Ezt követően ha a FOGLALÁS gombra kattint, a foglalása elküldésre kerül.

A leadott foglalások nem minősülnek foglalásnak mindaddig, míg az visszaigazolásra nem kerül a szálloda részéről.

Foglalásainak adatai:
A FOGLALÁSAIM menüpont alatt megtekintheti az eddig leadott foglalásait.
 
 
 

keret_sarokkeret_sarok
Információk
keret_sarokkeret_sarok
Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája - mára ismerősen csengő fogalom a Szombathelyen hotelt, szombathelyi szállást kereső, ide érkező vendégek, látogatók, átutazók számára. A 3 csillagos szálloda kertvárosi környezetben, 15 tágas szobával, összesen 35 férőhellyel várja vendégeit. Egyedi tervezésű, légkondicionált szobáink mindegyike zuhanyzós fürdőszobával egészül ki. A szobák színes televízióval, telefonnal, minibárral felszereltek. Internetelérés...
 
 
 
   
 
webdesign, weboldal készítés, média, marketing, arculat, kiadvány, hálózat