Kezdőlap
Programajánló
Utazáshoz hasznos
Akciós ajánlatok
Részletes kereső
Üdülési csekk elfogadók
 

 


Név

Jelszó

 
 
Szálláskereső

Érkezés: Távozás: Személyek száma:
 
Szálláskeresőknek
           

Tisztelt szálláskereső!
 

           
Az Ön (Önök) számára a regisztráció lehetőségét nem azért kínáljuk fel, hogy túl tudjuk terhelni a postaládáját, vagy e-mail box-át, hanem azért, hogy a pénztárcáját kímélni tudjuk.

           
Amennyiben igényli az akciókról, az időszakos programokról tájékoztatónkat vagy ha azt kívánja, hogy kérjünk Önnek egy személyreszabott ajánlatot szállásadó ügyfeleinktől, bátran regisztrálja magát teljesen díjmentesen!

           
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, töltse le az alábbi "Regisztrációs lap"-ot és juttassa el hozzánk e-mail vagy fax formájában, de ezt megteheti On-line regisztrációs rendszerünkön keresztül is.

      
              
Fax: +36-96-420-794
E-mail:    

Ha érdeklődik, felkeressük!
 
 
 

keret_sarokkeret_sarok
Információk
keret_sarokkeret_sarok
Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája - mára ismerősen csengő fogalom a Szombathelyen hotelt, szombathelyi szállást kereső, ide érkező vendégek, látogatók, átutazók számára. A 3 csillagos szálloda kertvárosi környezetben, 15 tágas szobával, összesen 35 férőhellyel várja vendégeit. Egyedi tervezésű, légkondicionált szobáink mindegyike zuhanyzós fürdőszobával egészül ki. A szobák színes televízióval, telefonnal, minibárral felszereltek. Internetelérés...
 
 
 
   
 
webdesign, weboldal készítés, média, marketing, arculat, kiadvány, hálózat