Kezdőlap
Programajánló
Utazáshoz hasznos
Akciós ajánlatok
Részletes kereső
Üdülési csekk elfogadók
 

 


Név

Jelszó

 
 
 
Szálláskereső

Érkezés: Távozás: Személyek száma:
 
Kereső működése

A részletes kereső segítségével különféle feltételnek eleget tevő szállásokat kereshetünk. Az Érkezés és Távozás dátummezőkre kattintva egy kis lenyíló naptár segítségével könnyedén kiválaszthatjuk, hogy meddig szeretnénk a szálláson tartózkodni. Tőle jobbra a Személyek száma mezőben meg kell adni, hogy hány személyre kívánunk foglalni.
Amennyiben csak egy adott kategóriában kívánunk keresni, a Kategória mező legördítésével ezt megtehetjük, valamint a Maximum ár mezővel megadhatjuk, hogy a kiválasztott időszakban mennyi lehet a legmagasabb napi ár.
Alul a jelölőnégyzetek segítségével egyéb paramétereknek megfelelően szűkíthetjük a szállások körét.

 

Jó tudni:

  • A kereső a szálláshelyeket csak a pipával jelölt kritériumok alapján szűri.

  • A szálláshelyeket sorba rendezni ( abc, osztályok, stb. szerint ) a keresés után lehet.

  • Az érkezés és távozás napja mindig a tényleges érkezés és távozás idejét jelenti. (Hétfői érkezés és 3 nap, azaz 2 eltöltött éjszaka esetén a távozás szerdára esik.)

 

 
 
 

keret_sarokkeret_sarok
Információk
keret_sarokkeret_sarok
Józsi Bácsi Vendéglője és Szállodája - mára ismerősen csengő fogalom a Szombathelyen hotelt, szombathelyi szállást kereső, ide érkező vendégek, látogatók, átutazók számára. A 3 csillagos szálloda kertvárosi környezetben, 15 tágas szobával, összesen 35 férőhellyel várja vendégeit. Egyedi tervezésű, légkondicionált szobáink mindegyike zuhanyzós fürdőszobával egészül ki. A szobák színes televízióval, telefonnal, minibárral felszereltek. Internetelérés...
 
 
 
   
 
webdesign, weboldal készítés, média, marketing, arculat, kiadvány, hálózat